METODOLOGIE

De ce este metodologia o prioritate pentru noi? Pentru că noi credem în ea. Şi pentru că ne diferenţiaza de alte companii de pe piaţă. Desigur, metodologia nu este un punct final: este despre a ajunge la miezul lucrurilor intr-un mod rapid şi precis. Nu în ultimul rând, este despre decizii importante care costă timp şi bani. Ore şi zile din viaţa dumneavoastră.

HILL Competence Analyses

Credem că doar interviurile nu sunt suficiente pentru a înţelege o persoană in totalitatea ei. Cel puţin nu într-un interval de timp limitat. De aceea procedura noastră de testare, HILL competence analysis, este integrată în toate procesele noastre. Ne permite să facem evaluări precise despre potenţialul ascuns în fiecare individ, cine se potriveşte cel mai bine şi în ce echipă, sau ce măsuri trebuie luate înainte de a face următorul pas în carieră.

Nu vă faceţi griji: nu vom irosi bani sau timp. Candidatul va parcurge doar modulele relevante pentru poziţia respectivă. Fie că este susţinut în estoniană sau mandarină şi evaluarea redactata in română. Cele 17 limbi vă oferă şi ne oferă foarte multă flexibilitate.

Personalitatea

Chiar este personalitatea potrivită pentru poziţie? Folosind 288 de întrebări putem crea un profil sofisticat pentru fiecare individ şi putem să-i înţelegem comportamentul şi predispoziţiile în diferite situaţii de viaţă.

Profilul de abilităţi

Rezolvarea problemelor compexe, de logică, abilităţile verbale sau de memorie: cine are abilităţile necesare pentru o anumită provocare? Şi unde e loc de îmbunătăţire? Vom ilustra foarte clar aceste aspecte.

Interese

Obiectivele de carieră individuale sunt un motivator specific. Identificaţi care vă sunt factorii de interes personal şi creaţi cele mai bune oportunităţi de dezvoltare.

Competenţa de management

Nu doar abilităţile contează. Stilul de management trebuie de asemenea să corespundă cu cultura companiei. Noi analizăm competenţa de management din punct de vedere al cunoştinţelor şi stilului şi putem lucre împreună să identificăm oportunităţi viitoare de dezvoltare şi aplicabilitate practică.

Stil de vânzări

Cine este peroana ideală pentru echipa de vânzări? Diferite situaţii şi produse au nevoie de diferite stiluri de vânzări. Vă arătăm cum acţionează o anumită persoană în fiecare fază a procesului de vânzare. Aceasta vă permite să stabiliţi măsuri specifice, targetate de dezvoltare.

Performanţă & Concentrare

Un contabil imprecis? Un pilot care are probleme de concentrare? Având posibilitatea de a vedea viteza şi precizia de execuţie a unei persoane, ca stil de lucru, în cadrul acestui modul, vă va ajuta cu siguranţă.

Chestionare

Sunt eficienţa şi eficacitatea activităţilor de HR importante pentru dumneavoastră? Vă ajutăm să faceţi evaluări pe care vă puteţi baza, despre situaţia curentă din companie. Dezvoltăm de asemenea chestionare customizate care sa vă genereze reultate semnificative bazate pe competenţele şi cerinţele relevante ale companiei dumneavoastră.

Chestionarele noastre bine structurate şi fundamentate ştiinţific sunt scurte şi simple; limbajul şi cuvintele sunt alese cu grijă pentru a ne asigura ca fiecare chestionar ţine cont de toate nivelurile la care este aplicat. Angajaţii dumneavoastră vor putea completa chestionarele online sau creion hârtie; în oricare variantă le putem procesa rapid. Fie că aveţi nevoie să implementaţi chestionare noi sau să le dezvoltaţi pe unele aplicate anterior sau în cursul unei activităţi în desfăşurare, noi lucrăm rapid şi vă furnizăm rezultatele aşteptate în timp util pentru a putea lua deciziile care vor duce compania dumneavoastră pe către succes.