Înapoi la listă

Recrutare şi selecţie de personal

Oamenii potriviţi asigură succesul companiei

Recrutare şi selecţie de personal: definirea proiectului

Vă sprijinim în definirea fiecărei arii de responsabilitate şi a fiecărei competenţe, care sunt necesare pentru a atinge obiectivele unei anumite poziţii. De asemenea, acordăm o atenţie deosebită fiecărei trăsături de personalitate, precum şi valorilor care sunt necesare pentru a contribui la cultura companiei şi a gestiona cu succes provocările poziţiei şi ale organizaţiei în totalitatea sa.

Recrutare şi selecţie de personal: etapa de căutare

Bazându-ne pe definirea clară a parametrilor proiectului de recrutare, pe experienţa noastră solidă şi cunoaşterea foarte bună a pieţei muncii, stabilim strategia optimă de căutare. În cadrul etapei de căutare utilizăm accesarea bazelor noastre de date construite special şi actualizate continuu, oferim anunţ publicat în cele mai potrivite canale de (social) media, precum şi căutare directă. Prezenţa noastră regională îndelungată, cunoaşterea profundă a pieţei locale, prestigiul dobândit ca urmare a abordării noastre umaniste asigură accesul la cei mai potriviţi candidaţi pentru poziţia vaca

Recrutare şi selecţie de personal: etapa de selecţie

Deţinem instrumentele necesare pentru a derula procesul de selecţie doar în cazul acelor candidaţi care corespund profilului solicitat. Folosim în acest scop conceptul nostru integrat de evaluare obiectivă, technici de interviu bazate pe competenţe şi diagnoză psihologică pentru a releva adevăratul potenţial şi gradul de potrivire al persoanei cu poziţia. Pe parcursul acestei faze suntem în contact permanent şi activ cu dumneavoastră. Scopul final este să ne asigurăm că avem o colaborare cât mai transparentă şi corectă posibil, în parametrii agreaţi ai proiectului.

Recrutare şi selecţie de personal: etapa decizională

În această etapă vă prezentăm o lista scurtă de candidaţi, bine documentată, care se concentrează pe ariile definite împreuna în etapa iniţială a proiectului. La acest moment vă invităm să vă familiarizaţi cu candidaţii de pe lista noastră scurtă, oferindu-vă în continuare suport pe parcursul întregului proces decizional.

Recrutare şi selecţie de personal: programul de onboarding
Programul de onboarding este cheia transformarii rapide a noului angajat într-un membru funcţional al echipei. Sprijinim cel mai nou membru al echipei dumneavoastră să se familiarizeze cu procedurile si cultura interna a noii organizatii şi să se integreze în echipă, astfel încât să poată demara în activitate cu toată viteza. Ca şi celelalte patru etape, aceasta are rolul de a creşte eficienţa şi de a securiza decizia că noul angajat este cel mai potrivit pentru rol.

Recrutare şi selecţie de personal

În orice business, oamenii care lucrează pentru companie sunt cei care definesc în cele din urmă succesul. Lucrând împreună cu dumneavoastră, noi stabilim un profil al candidatului ideal şi folosim bateria noastră de instrumente specifice pentru a întocmi o lista scurtă de candidaţi din care să selectaţi - vă salvăm astfel timp, bani şi energie în timp ce vă alcătuiţi echipa cea mai bună.

Assessment Center

Reușiți alături de cei mai buni

Evoluția pozitivă a unei companii necesită o atenție constantă pentru evaluare periodică și dezvoltare. Chiar și în măsura în care crește calibrul angajaților pe măsura extinderii afacerii dvs., există întotdeauna modalități noi de dezvoltare a echipei dvs. și de utilizare cât mai bună a potențialului individual și de grup.

Golden Selection

O formă proactivă de consultanţă în recrutare

Programul HILL Golden Selection vă oferă un consultant şi un furnizor de servicii care reprezintă interfaţa perfectă între dumneavoastră ca şi companie şi potenţialii dumneavoastră angajaţi. Astfel ne concentrăm pe lucrul cu candidaţii talentaţi pe termen lung şi conectarea lor cu anumite companii din reţeaua noastră.

HILL Talent Finder

Identificaţi candidaţii cu competenţele dorite cu ajutorul instrumentului nostru special creat în acest scop

A ocupa poziţiile deschise cu candidaţi potriviţi poate fi un lucru dificil fară instrumentele şi  expertiza adecvate. De aceea am dezvoltat HILL Talent Finder. Acest instrument vă asigură că întregul proces se derulează cât mai simplu şi confortabil posibil.

HILL_BEST FIT

Potriviţi toate piesele puzzle-lui prin HILL BEST FIT

Sunteţi în căutarea unui instrument de analiză care să vă permită să stabiliţi în mod obiectiv cum să alocaţi cel mai bine rolurile în cadrul echipei? Nu căutaţi mai departe odată ce aţi găsit HILL_BEST FIT!

Match Up Report

Alcătuirea unei echipe de succes în funcţie de compatibilitatea membrilor ei

ndiferent de dimensiunile companiei, alcătuirea unei echipe de angajaţi capabili să lucreze bine împreună poate fi un lucru dificil.
Cu ajutorul analizei HILL Match-Up, găsirea unor angajaţi compatibili şi integrarea lor în cadrul unei echipe existente devine mult mai uşoară.

Onboarding - HILL Take off

Onboard your new team member

40 % of employees who left their jobs voluntarily do so within 6 months of starting in the position. The 2 most prominent reasons are culture and opportunity mismatch.

Online Matching

Online matchmaking — un instrument profesional!

Ȋn urma unui anunţ prin internet veţi primi, cel mai probabil, un număr mult mai mare de aplicanţi, în comparaţie cu era pre-internet, astfel că am creat un instrument care să vă ajute la preselecţia celor mai buni candidaţi. În lumea modernă de azi instrumentele online sunt resurse valoroase în toate aspectele vieţii profesionale, incluzând procesele de angajare.

Recrutare şi selecţie de personal

Oamenii potriviţi asigură succesul companiei

Lucrăm împreună pentru a realiza o listă cuprinzătoare de responsabilităţi pentru poziţia pe care doriţi să o ocupaţi şi pentru a crea de asemenea un profil clar al tipului de personalitate pe care ar trebui să o aibă candidaţii potriviţi.