Recrutare şi selecţie de personal


Oamenii potriviţi asigură succesul companiei

Recrutare şi selecţie de personal: definirea proiectului

Vă sprijinim în definirea fiecărei arii de responsabilitate şi a fiecărei competenţe, care sunt necesare pentru a atinge obiectivele unei anumite poziţii. De asemenea, acordăm o atenţie deosebită fiecărei trăsături de personalitate, precum şi valorilor care sunt necesare pentru a contribui la cultura companiei şi a gestiona cu succes provocările poziţiei şi ale organizaţiei în totalitatea sa.

Recrutare şi selecţie de personal: etapa de căutare

Bazându-ne pe definirea clară a parametrilor proiectului de recrutare, pe experienţa noastră solidă şi cunoaşterea foarte bună a pieţei muncii, stabilim strategia optimă de căutare. În cadrul etapei de căutare utilizăm accesarea bazelor noastre de date construite special şi actualizate continuu, oferim anunţ publicat în cele mai potrivite canale de (social) media, precum şi căutare directă. Prezenţa noastră regională îndelungată, cunoaşterea profundă a pieţei locale, prestigiul dobândit ca urmare a abordării noastre umaniste asigură accesul la cei mai potriviţi candidaţi pentru poziţia vaca

Recrutare şi selecţie de personal: etapa de selecţie

Deţinem instrumentele necesare pentru a derula procesul de selecţie doar în cazul acelor candidaţi care corespund profilului solicitat. Folosim în acest scop conceptul nostru integrat de evaluare obiectivă, technici de interviu bazate pe competenţe şi diagnoză psihologică pentru a releva adevăratul potenţial şi gradul de potrivire al persoanei cu poziţia. Pe parcursul acestei faze suntem în contact permanent şi activ cu dumneavoastră. Scopul final este să ne asigurăm că avem o colaborare cât mai transparentă şi corectă posibil, în parametrii agreaţi ai proiectului.

Recrutare şi selecţie de personal: etapa decizională

În această etapă vă prezentăm o lista scurtă de candidaţi, bine documentată, care se concentrează pe ariile definite împreuna în etapa iniţială a proiectului. La acest moment vă invităm să vă familiarizaţi cu candidaţii de pe lista noastră scurtă, oferindu-vă în continuare suport pe parcursul întregului proces decizional.

Recrutare şi selecţie de personal: programul de onboarding
Programul de onboarding este cheia transformarii rapide a noului angajat într-un membru funcţional al echipei. Sprijinim cel mai nou membru al echipei dumneavoastră să se familiarizeze cu procedurile si cultura interna a noii organizatii şi să se integreze în echipă, astfel încât să poată demara în activitate cu toată viteza. Ca şi celelalte patru etape, aceasta are rolul de a creşte eficienţa şi de a securiza decizia că noul angajat este cel mai potrivit pentru rol.


Înapoi la listă