Change Management


Schimbarea este omniprezentă : cum să conduci când schimbarea este o constantă în business

Schimbarea este omniprezentă : cum să conduci când schimbarea este o constantă în business
 

Schimbarea nu mai este "un proiect" - schimbarea este însăşi viaţa noastră (profesională). Iată de ce nu este vorba în primul rând de a schimba structuri departamentale, procese de lucru, dimensiunea echipelor, etc. – ci este vorba despre susţinerea oamenilor în acceptarea schimbării ca o realitate constantă a vieţii lor. Indivizii, echipele şi organizaţiile au capacităţi diferite de a face faţă presiunii, vitezei şi mediilor în schimbare.
Acesta este motivul pentru care ne adresăm celor trei nivele: individual - echipă - organizaţie - în acelaşi timp, cu un focus special pe oameni şi nevoile lor.
Aici intră în scenă abordarea schimbării psihologice a lui HILL.

Experţii noştri vă pot ajuta să transformaţi o experienţă adesea neplăcută într-una suprinzător de confortabilă, chiar în perioade de restructurări, când intervin şi aspectele emoţionale. Când oamenii se alătură şi se sprijină pentru a crea ceva nou, temerile se reduc şi noile perspective permit apariţia şi dezvoltarea unor noi energii.
Concentrarea pe rezultate este importantă, dar oamenii sunt la fel de importanţi pentru succes. Ne asigurăm că oamenii încep să aibă încredere în ei înşişi şi în viitorul lor şi se implică activ la obţinerea acestui succes.


Înapoi la listă