Procesul de selecţie

PROCESUL DE APLICARE

Prin intermediul nostru nu veţi ocupa doar o poziţie, ci acea poziţie care vi se potriveşte cel mai bine

Odată cu poziţia potrivită obţineţi mai mult decat doar un loc de muncă. Jobul potrivit are un efect general asupra calităţii vieţii dumneavoastră. Pentru noi e important să fim percepuţi nu doar ca un simplu consultant ci şi ca un punct de contact pentru cei care aplică pentru joburi. Considerăm că este sarcina noastră să punem alături profilul poziţiei cu persoana potrivită într-un mod în care toate parţile implicate să fie în armonie. Când ajungeţi la noi ca şi aplicant, veţi parcurge următoarele etape:

Verificarea CVului: în acest pas ne uităm la factorii hard: se potrivesc calificările pe care le aveţi cu profilul in cauză?

Interviul: invităm toţi candidaţii care s-au calificat pentru acest pas la un interviu cu unul din experţii HILL. Acum aveţi şansa să vă prezentaţi în persoană, să daţi detalii despre experienţa dumneavoastră profesională şi să aflaţi mai multe informaţii despre poziţia deschisă şi viitorul angajator.

HILL Competence Analysis©: procesul indetifică  în mod obiectiv înclinaţiile sociale şi personale, abilităţi şi puncte forte, ajuntându-ne să vă cunoaştem mai bine. Comparăm profilul poziţiei cu caracteristicile individuale pentru a determina în mod obiectiv care candidaţi reprezintă cea mai bună potrivire. Până la urma este vorba de o relaţie pe termen lung între dumneavoastră şi compania angajatoare!

Prezentarea: odată ce vă număraţi printre candidaţii din topul listei veţi avea ocazia să vă întâlniţi cu potenţialul angajator, să îi puneţi întrebări şi să vă prezentaţi. Ȋn unele cazuri este folosit adiţional şi un Assessment Center pentru a obţine o imagine încă şi mai nuanţată a dumneavoastră. Mult succes!

Semnarea contractului: în cele din urmă clientul nostru a ales o persoană şi acum e momentul la care stabiliţi termenii relaţiei de muncă şi data de începere.

Onboarding: Suntem alături de dumneavoastră în primele 100 de zile să vă asigurăm un start căt mai facil posibil pentru toat părţile implicate: angajat şi angajator. 

HILL International Ltd s.r.l.
HILL International Ltd s.r.l.

Intrarea Anasonului no 2, ap1, Sector 1
010635 Bucuresti

 

+40 21 230 78 96

office@hill.ro