Metodologie HILL


SUCCESUL ARE NEVOIE DE METODA POTRIVITĂAstfel, ceea ce numim “factori soft“ pot deveni “factori hard“!


Identificaţi şi promovaţi potenţialul
Prin asigurarea unui cadru confortabil şi suportiv de interacţiune, prin analizarea tuturor factorilor relevanţi folosind procedurile psihologice, “factorii soft” devin măsurabili şi astfel se ajunge la o cunoaştere consistentă a întregului potenţial al indivizilor şi organizaţiilor.

Experimentaţi stilul de Management Umanist
La HILL, persoana are rolul central. Indivizii care sunt plasaţi corect în mediul profesional sunt mult mai satisfăcuţi, mult mai motivaţi şi au o performanţă mult mai ridicată.Atitudinea pozitivă este oglindită în toate procedurile HILL – de la maniera în care Interviurile sunt conduse, până la modul de administrare a instrumentelor HILL Competence Analysis© - totul, până la elaborarea unui feedback individual pentru toţi candidaţii.


«Conştientizarea importanţei pe care o au inteligenţa emoţională şi factorii emoţionali m-au motivat să colaborez cu HILL de mulţi ani. Acord o mare atenţie angajaţilor şi relaţiei mele cu ei în activitatea managerială de zi cu zi. Crezul meu este: ascultă, motivează şi decide. Această abordare mă aşează pe aceeaşi direcţie cu filosofia HILL şi este, în acelaşi timp, secretul carierei mele».
Arthur Oberascher,
Managing Director Österreich Werbung